5 O' Clock Tea Rooibos cu Capsuni si Trandafiri 80g

[4]
18,90 RON (TVA inclus)
Cod produs - SKU 0002808
Disponibil in stoc

Ceai Rooibos cu capsuni si trandafir

• Primesti 5% din valoare cumparaturilor inapoi in puncte de loialitate
  • Retur, fara intrebari, in 30 de zile
  • Livrare GRATUITA la comenzi de min. 149 lei
  • Plati in siguranta

Descriere

Cu siguranta ai nevoie de momente de relaxare din cand in cand. Si cum poate fi destul de greu cateodata sa te relaxezi, iti recomandam sa consumi 5 O'Clock Tea Ceai Rooibos cu Capsuni si Trandafir. Ceaiul Rooibos este recunoscut pentru proprietatile relaxante pe care le prezinta. Acest sortiment este imbogatit cu capsuni, zmeura si petale de trandafir, care ii confera o aroma deosebita.

-Ingrediente: Rooibos, frunze de zmeur, arome, boboci de trandafir, petale de bujori, trandafiri, margarete, capsuni, zmeura. Tara de provenienta a ingredientului principal: Africa de Sud. Produs in UE.

-Merge cu: deserturi pe baza de fructe de padure, salata de fructe

-Recomandari de servire: Datorita faptului ca nu contine teina, ceaiul rooibos poate fi consumat in orice moment al zilei.

-Mod de Preparare: Pentru a prepara o ceasca de ceai, adaugati apa fierbinte ( 100°C) peste o lingurita cu ceai (aproximativ 2-2.5 gr) si lasati la infuzat timp de 5 minute.

Dozaj
Dozaj portie
2-2.5 grame
temperatura
Temperatura apa
100°C
Timp_preparare
Timp de preparare
5 minute

Valori nutritionale

• Per 100g
  • Nivel teina Timp_preparare
  • Energie (kj/kcal) 0/0
  • Grasimi 0g
  • din care acizi grasi saturati 0g
  • Carbohidrati 0g
  • din care zaharuri 0g
  • Proteine 0g
  • Sare 0g

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 4 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai testat produsul?
Posteaza review
D
Dobre Marian
27 feb.
In urma cu un an am fost antr-o librarie, si acolo aveau cateva ceaiuri si mi-am achizitionat un ceai rooibos cu trandafiri tin minte ca pe plic scria ca are 60 de grame, ideea este ca aroma acestui ceai este unic, combinatia dintre ceaiul rosu rooibos si petalele de trandafiri oferindu-i aceasta aroma foarte placuta. Va recomand acest ceai, mie ami place foarte mult.
R
Ruxi
12 aug. 2021
Aroma placuta de trandafir, usor acrisor
E
Emanuel Burlacu
13 mai 2020
Foarte bun, aroma fina, dar totusi cand ma uit la ingrediente as vrea sa stiu ce inseamna mai exact "arome"?
P
Predescu Vali
21 apr. 2020
Un ceai extraordinar, ca antotdeauna!