5 O' Clock Tea Pina Colada 40g

[7]
8,20 RON (TVA inclus)
Cod produs - SKU 01799
Disponibil in stoc

Ceai de fructe cu ananas si nuca de cocos

• Primesti 5% din valoare cumparaturilor inapoi in puncte de loialitate
  • Retur, fara intrebari, in 30 de zile
  • Livrare GRATUITA la comenzi de min. 149 lei
  • Plati in siguranta

Descriere

Aceasta infuzie este alternativa fara alcool a unuia dintre cele mai appreciate cocktail-uri: Pina Colada. Este un ceai delicios, perfect in zilele reci cand avem nevoie de ceva care sa ne duca cu gandul la vacanta de vara. Pentru ca nu contine teina se poate consuma inclusiv seara. Se poate servi atat rece, cat si fierbinte.

-Ingrediente: Macese, ananas confiat, mar, hibiscus, nuca de cocos, arome. Poate contine urme de nuci. Produs in UE.

-Merge cu: salata de fructe, deserturi cu fructe exotice

-Recomandari de servire: Pentru a imbogati si mai mult gustul adauga o felie de lamaie sau de portocala, sau putina scortisoara.

-Mod de Preparare: Pentru a prepara o ceasca de ceai, adaugati apa fierbinte ( 100°C) peste o lingurita cu ceai (aproximativ 3 gr) si lasati la infuzat timp de 6-8 minute.

Dozaj
Dozaj portie
3 grame
temperatura
Temperatura apa
100°C
Timp_preparare
Timp de preparare
6-8 minute

Valori nutritionale

• Per 100g
  • Nivel teina Timp_preparare
  • Energie (kj/kcal) 23/6
  • Grasimi 0g
  • din care acizi grasi saturati 0g
  • Carbohidrati 0.6g
  • din care zaharuri 0.4g
  • Proteine 0g
  • Sare 0.03g

Ce spun clientii

4.3 din 5 stele
Din 7 voturi
5 stele
43%
4 stele
43%
3 stele
14%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai testat produsul?
Posteaza review
I
Iuli
22 apr. 2020
am incercat acest ceai si imi place deosebit de mult
A
Anuta
22 apr. 2020
Foarte foarte intens si aromat. Recomand
A
Alexandra Cufteac
16 dec. 2019
Am fost curioasa sa incerc ceaiul, l-am primit cadou in colet si e primul ce l-am incercat. Totusi bucatile sunt foarte mari si mi-e greu sa dozez corect. Cand mi-am facut,am pus fie prea putin, fie pur si simplu trebuie pus mai mult decat indica ei,pentru ca gustul era destul de fad. Nu zic ca nu era bun, dar cred ca trebuie pus destul de mult ceai in apa. Nu sunt sigura ca ar ajunge totusi pentru 16 portii. Eu din doua cani simt ca am golit jumatate de punga :)). Oricum, ma bucur ca l-am primit si ma bucur pentru experienta. Dar nu l-as comanda ca sa il am mereu in casa, mai ales pentru ca are arome (probabil sintetice).
E
Eliana din Bucuresti
28 iul. 2019
Imi place foarte mult aroma ceaiului Pina Colada si gustul care este plin de arome exotice.
O
Ovidiu din Braila
28 iul. 2019
Buna ziua, Produsele sunt ok,conform informatiilor transmise pe site(cel putin ce am achizitionat ),livrarea e in termenul transmis!
C
Coco din Gorj
28 iul. 2019
Un cocktail reusit, fara stres si mai poate fi degustat si rece. Super produs!
E
Elena Maria
19 iul. 2019
Aroma ceaiului Pina colada te face sa zbori iar mirosul acestuia te duce intr'o padure tropicala. imi place!